Autót vásárolna? Tanácsunkkal segítünk!

Az Egyterü.hu szerkesztősége az évek során hatalmas tapasztalatra tett szert az autók terén, amelyet a tradicionális, nagyközönséghez szóló teszteken felül személyre szabott, közvetlenebb formában is szeretnénk kamatoztatni.

Röviden és tömören: segítünk Önnek új-autó vásárlásánál.

Egyterű vásárlási tanácsadás

Egyterű vásárlási tanácsadás – kedvező ajánlatokkal!

Miért jó ez Önnek?

A mai autópiacon alapvetően kimondottan rossz autó és rossz ajánlat nem létezik, hiszen egy-egy modellen autógyártók tapasztalt dolgozóinak százai dolgoznak.

De minden autó, minden ajánlat más és más, attól függően, hogy milyen igényeket tartunk szem előtt, illetve melyik gyártó milyen aktuális akciókat hirdet meg.

A kínálat sokszor zavarba ejtő, nem könnyű eligazodni és jóformán lehetetlen minden lehetőséget számba venni, a modelleket kipróbálni, azaz objektív ismérvek szerint a lehető legjobb döntést meghozni.

Mi ebben segítünk. Az autóiparban teszteléssel, az egyes típusok és ajánlatok megismerésével eltöltött évekből merítve segíthetünk Önnek megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő egyterűjét, kisbusztát, sőt, kapcsolataink révén akár még kimondottan kedvező, egyedi ajánlatokhoz is hozzájuthat.

Egyszóval: tudásunkkal pénzt takarítunk meg Önnek. Eddigi tapasztalataink alapján egy-egy alkalommal nem is keveset.

Az egyterű autóvásárlási tanácsadás díjaktól és kötelezettségektől mentes.

Persze ilyenkor felmerül a vásárlóban, hogy mi miért segítünk? Nem titok – sikeres értékesítés esetén szerény jutalékot kapunk az értékesítőtől, de az Ön szempontjából mindegy is, hiszen Önnek egyet kell mérlegelnie:

Tud-e Ön az adott típusra olyan kedvező ajánlatot elérni, mint amit mi teszünk le az asztalára?

Amennyiben szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kérjük válaszoljon az alábbi kérdőív kérdéseire, hogy valóban az Ön igényeinek legjobban megfelelő ajánlatokkal keressük meg Önt!

 

A kérdőívet itt tudja kitölteni: új-autó vásárlási kérdőív.