Kezdőoldal / Hírek / A Mercedes frissítette Viano és Vito modelljeit
/ '); ?>
A Mercedes frissítette Viano és Vito modelljeit

Immár hivatalos képeken is láthatjuk az új formatervvel megáldott Viano és Vito modelleket.
A Viano, mely a luxus személyszállítás csillagjegye alatt jött létre, LED-es olvasó lámpával bővült, és többek között hátsó szórakoztató egységgel is megvásárolható.

A Vianóhoz elérhető összes motor BlueEFFICIENCY technológiával rendelkezik, mégpedig azért, hogy ne kelljen az erőt a gazdaságosság oltárán feláldozni. A mérnökök az autót start/stop rendszerrel, alacsony ellenállású gumikkal és egy új, hosszú áttételű, hatsebességes kézi váltóval is felszerelték. A négykerekűhöz négy- és hathengeres benzines, valamint dízel egységek közül választhatunk majd, melyek mindegyike Euro 5-ös besorolású; teljesítményük pedig 136 és 258 lóerő között változhat.

A Vito csakúgy, mint a Viano új lámpákat, módosított hűtőrácsot és újratervezett lökhárítókat kapott. A motorházba akár 95 lóerős egységet is rendelhetünk, a csúcs azonban itt is a 258 lovas verzió. Ugyan belső képeket egyelőre még nem hozott nyilvánosságra a gyártó, ám elmondásuk szerint a sofőr sokkal kellemesebb környezetben végezheti majd dolgát, hiszen új színek és kárpitok is elérhetőek lesznek majd az autóhoz.

Következő cikkItt a legújabb Ford egyterű, a Tourneo Connect

ugrás fel