Az egyterű céges autóként is megállja a helyét!

Válassza céges autó vásárlásakor az egyterűt!

Az egyterű céges autó rengeteg szituációban nagyszerű lehet, hiszen a látványos helytakarékosság, mely valójában komoly tárolási lehetőségeket rejt magában, illetve a kényelem legalább olyan jó tulajdonságai lehetnek egy céges járműnek, mint az, hogy beltere könnyedén és praktikusan átalakítható. Legyen szó személyszállításról, praktikusan előforduló anyagszállításról, vagy csak arról, hogy gyakran kényszerül autójában „élni” egy napig, az egyterűnél jobb választás nem igen jöhet szóba.
Most nézzük meg, milyen szempontok szólnak még e kategória mellett!

Kényelem hosszú távú utazásokra

Ha praktikus céges autó a téma, nagyon fontos, hogy a kényelmi szempontokat is figyelembe vegyük, hiszen mint munkaeszközre kell gondolnunk ilyenkor. Kiküldetések, megbeszélések, üzleti találkozók, vidéki tárgyalások mind egyet jelentenek a gyakran nem éppen rövid utazással. Ahhoz, hogy megérkezéskor szalonképesek legyünk, elengedhetetlen, hogy a lehető legkényelmesebben töltsük az odautat. Az egyterű kényelmes, magas üléspozíciót tesz lehetővé, így hosszú távon is nagyon kellemesen, de mégis egészséges tartással vezethetnünk. A lábrész ugyanúgy tágas, mint a kar felőli területek, ennek köszönhetően időnként nyugodtan kinyújtózhat kicsit a sofőr, nincs egyetlen, a beszálláskor felvett üléspozícióba kényszerítve.

Átlátható, diszkréten felhasználható beltér

Egy kisebb beltérrel bíró járműnél rendszeres probléma, hogy az öltönyt nem tudjuk megfelelően elhelyezni, így gyakran óhatatlanul összegyűrődik, mire felvennénk. Az egyterű hátsó üléssora ízlésnek, elképzelésnek és célnak megfelelően alakítható, variálható, ennek köszönhetően akár több garnitúra ruhát is biztonságosan elhelyezhetünk.
Ha mondjuk prezentációnk anyagát szeretnénk átláthatóan és biztonságosan elhelyezni a hátsó részben, ezt is akadály nélkül megtehetjük.
Árumintáinkat nagy mennyiségben elhelyezhetjük, erre tökéletes lehetőséget biztosít a praktikus ülésszerkezet, illetve a kifejezetten nagyméretű csomagtartó.

Sokan, kényelmesen, aggályok nélkül

Sokszor felmerül a probléma, hogy hirtelen mégiscsak többen leszünk az autóban, s lehet, hogy csak a következő városig kell eljutni, de egy kisebb beltérrel bíró autóval ez nem mindig egyszerű, illetve gyakran okozhat némi kellemetlenséget is. Hiszen nem szívesen zsúfolja össze az ember feletteseit, vagy ügyfeleit.
A praktikus céges autó egyterű, hiszen annak beltere tökéletesen alkalmas akár 7 felnőtt ember kényelmes szállítására is, a hetedik hely kialakításának lehetősége nem valami kényszeredett, szűkösen megoldható helyszorítás, hanem alaposan végiggondolt mérnöki konstrukció eredménye.

Mit kínál tehát alternatívaként az egyterű a mikrobuszok és a kisebb belterű személyautók között?

Mercedes-Benz Viano kisbusz

Mercedes-Benz Viano kisbusz

Egy mikrobusz túl nagy. Annak költségei mind üzemanyag, mind a jármű alapárát tekintve túl magasak, ha Ön nem rendszeres áruszállító.
Emellett a mikrobusz hosszú távon kényelmetlen és lassú is, fenntartása bonyolult.

Ezzel szemben egy ötszemélyes, átlagos méretekkel rendelkező személyautó nem nyújt elegendő helyet a gyakran csupán spontán felmerülő helyzetek megoldásakor. Kicsi a csomagtér, nem praktikus, ha fuvarozni, vagy személyt szállítani szükséges.

Az egyterű céges autó e két kategóriával szemben, pontosabban ezek között kínálja a lehető legjobb megoldást.
Biztonságos, kényelmes, a felmerülő és megoldandó helyzetek során rengeteg opciót kínál (beltér  módosítása gyorsan, az elvégzendő feladat érdekében), értékét tartja, ezért befektetésnek is nagyon előnyös választás, s ami egy pillanatra sem lehet elhanyagolható szempont egy cég életében: ár/érték arányban lényegét tekintve verhetetlen kategóriát képvisel az autópiacon.

Ne gondolkodjon hát tovább, ha céges tevékenységének profiljába leginkább ez a kategória illik. Talán esztétikusabbnak érzi elsőre egy nagyméretű, de valójában mégiscsak kis belterű személyautó megvásárlását, de gondolkodjon hosszú távon! Az egyterűek nagyon megbízható gépjárművek, s nyugaton a legtöbb cég ilyen típusú autókat vásárol azon munkatársainak, akik első számú feladata a gyakori és hosszútávú autózással óhatatlanul összekapcsolódik.

Az egyterűek mára igazi térhódítókká nőtték ki magukat. Számos világmárka kínál kiválóbbnál kiválóbb modelleket, a paletta roppantul széles, mindenki számára tartogat csábító és nagy valószínűséggel már-már visszautasíthatatlan lehetőségeket.

Gondoljon cége jövőjével és válogasson a XXI. század kedvenc autókategóriájából, hogy a közeljövőben ne legyen gondja a járműre, munkaköre szólítsa akár külföldi utakra, akár gyakori, hazai utazásokra.