Kezdőoldal / Hírek / Határtalan luxus – itt a Lexani Beleza kisbusz
/ '); ?>
Határtalan luxus - itt a Lexani Beleza kisbusz

A tökéletes luxus megteremtése nem könnyű feladat, éppen ezért vannak olyan cégek, amelyek kizárólag arra specializálódnak, hogy ezt véghezvigyék. Ilyen többek között a Lexani is, amely leginkább kisbuszok átalakításával foglalkozik. Legújabb guruló luxuslakosztályuk pedig a Beleza nevet kapta.

Mercedes-Benz Sprinter kisbsusz

Ez egy gyári Sprinter, de a Lexani sem sokkal hivalkodóbb

Az újdonság az egyébként is prémium gyártóként ismert Mercedes-Benz egyik modelljéhez nyúlt hozzá. A Sprinter kisbusz átalakított verziójának feladata pedig a hivatalos megfogalmazásban nem más, mint, hogy „megteremtse a tökéletes összhangot a munka és a szórakozás között, mindezt utazás közben.” A cég munkatársai pedig nagyon komolyan vették a feladatot.

Hogy létrehozzák az üzletemberek számára igazán fontos irodai funkciókat, megtalálható a Belezaban egy íróasztal, egy fénymásoló, szkenner és nyomtató berendezés és egy Apple iMac Mini, amit vezeték nélküli kezelőszervekkel tudunk vezérelni. A kisbusz természetesen vezeték nélküli 4G-s interneteléréssel és iPad dokkolóval is rendelkezik – ezzel kedvezve az almás márka rajongóinak.

Lexani Beleza kisbusz. Mercedes Sprinter kisbuszból átalakítva.

Hatalmas luxus

Ezek a tulajdonságok már önmagukban is ámulatba ejtőek, de a gyártó emberei itt nem álltak meg. Ha a büszke tulajdonos mégis megunná ügyeinek intézését, van mihez nyúlnia, hiszen a 46 colos beépített Samsung LED TV-hez egy PlayStation 3-at kapcsoltak. A kellő élményhez természetesen a hangok sem maradhatnak el, így azokról Bose hangrendszer gondoskodik. És hogy minden igényt kielégítsenek, hűtő, Nespresso kávégép és két további 19 colos LED monitor is megtalálható a Belezaban.

Lexani Beleza kisbuszban tárgyaló is kialakítható

Tárgyalásra is alkalmas a Beleza

Az igazi luxust egy arany plakettel ellátott „luxus bár” és a legfinomabb bőrrel bevont fotelek jelentik, melyek minden irányban elektromosan mozgathatóak. Akinek mindez megtetszett és úgy gondolja, otthonra is elkelne egy Beleza, azt egy kissé el kell, hogy tántorítsuk, ugyanis az újdonság alapára közel 57 millió forint, de ha minden felsorolt extrát megrendelünk, akkor akár a dupláját is kifizethetjük a kasszánál.

A Lexani olyanoknak szeretne megoldást nyújtani, akik számára egy Bentley túlságosan hivalkodó vagy éppen kicsinek találná. Meg kell, hogy valljuk, mi is szívesebben indulnánk el egy-egy hosszabb túrára, ha egy Beleza állna rendelkezésünkre.

Előző cikkHatalmas hétüléses BMW érkezhet - 2018-ra ígérik az X7-et Következő cikkSkiccen a Kia Sedona buszlimuzin - sajnos csak Amerika kap belőle

ugrás fel