Kisbusz kölcsönzés, teherautó bérlés

Elkötelezett hívei vagyunk az egyterű családi autóknak, hiszen hihetetlenül praktikusak, jól variálható az utasterük és az azonos kategóriájú  családi kombiknál a csomagterük is nagyobb.

Az egyterűek legtöbb változata 7 személyes autó, ami jól hangzik, de persze csodák nincsenek. Valamit valamiért. A csomagtér kárára lehet az 5 üléses egyterűt 7 személyessé alakítani. Ez persze azt is jelenti, hogy amikor kihasználjuk a forgalmiban bejegyzett maximálisan szállítható személyek számát, akkor le kell mondani a csomagokról.

Mit lehet tenni?

Tetőboksz, utánfutó jó megoldás lehet, de a jármű vezethetőségét, végsebességét és nem utolsó sorban a fogyasztását is erősen befolyásoló hátráltatók ezek.

Ok, de ha egyszer heten, nyolcan szeretnénk vállalkozni egy hosszabb külföldi útra, akkor mit tegyünk?

Kisbusz kölcsönzés.

9 személyes kisbusz bérlés

kisbusz bérlés

Ha már nagyobb a társaság és sok a csomag érdemes lehet elgondolkozni a kisbusz bérlés lehetőségén is. A bérelhető kisbuszok „B” kategóriás jogosítvánnyal vezethetőek és a kialakításuk függvényében 6 – 9 személy szállítására is alkalmasak. A kisbuszok beltere hatalmas, a hosszított változatú kivitelek esetében 9 személy csomagjai is bőségesen elférnek. Sőt az ülésesek alatt is van hely kisebb csomagok elhelyezésére. Ez azt jelenti, hogy a gyerek kismotorja, fürdőkádja, biciklije is elhelyezhető a kisbuszban. Nem is beszélve a gazdaságossági előnyökről.

Figyelmükbe ajánljuk a teherautoberles.hu weboldalt, ahol egyszerre több kölcsönzőtől kérhet ajánlatot. Önnek nem kell más tennie, mint átgondolni, hogy pontosan milyen járműre van szüksége, mettől meddig, hova kíván vele utazni, majd kitöltenie az ajánlatkérő kérdőívet. Már a kérdőív kitöltése alatt az egyes paraméterek pl. minőségi igények változtatásával látható, hogy hány kölcsönzőnek fog elmenni az ajánlatkérése.

Miért előnyös ez?

Önnek nem kell keresgélnie, telefonálgatnia és legfőképpen minden telefonhívás alkalmával töviről hegyire elmesélnie, hogy mit is szeretne. Sőt, mivel sokszor 15-20 kölcsönző is megkapja megadott igények alapján jól strukturált ajánlatkérést, nagy esély van arra, hogy rövid időn belül a kölcsönzők hívják Önt telefonon vagy küldik meg az ajánlatukat e-mailben.

Teherautó bérlés hatékonyan = teherautoberles.hu

Teherautó bérlés költözéshez, bútorszállításhoz

dobozos teherautó bérlés

A költözés sok stresszel és macerával jár. Sok apróság be dobozlása szállítása, kicsomagolása. Macera.

De mi van a nagyobb darabokkal? Nem feltétlenül a zongorása gondolunk, hanem egy akkor fürdőszoba szekrényre vagy hűtőszekrényre, ami látszólag befér a családi egyterűbe is.

De persze jönnek a gondok. A hűtőszekrény csak állítva szállítható. A hátsó ajtót mégsem lehet lezárni. És ezek még a kevésbé bosszantó dolgok, mert mi van, ha a rakodás során kárt teszünk az autóban? Megsérül a kárpit, kitörik az ablak stb. Ezek nem olcsó és rendkívül idegesítő dolgok.

Mit lehet tenni?

Teherautót kell bérelni.

A teherautó bérlés egyszerű, néhány perc alatt leadja az ajánlatkérését, amelyet 20-25 cég vár így valószínűleg gyorsan és kényelmesen tud teherautót kölcsönözni.

A rendszerben többféle teherautó típus is megtalálható:

  • dobozos teherautó (furgon)
  • ponyvás teherautó

A teherautoberles.hu szolgáltatása egy ingyenes kényelmi szolgáltatás az ajánlatkérők részére. Ön közvetlenül lép kapcsolatba a kölcsönzővel, Ön egyezteti az árat és a részleteket.

Bízunk benne, hogy egy hasznos szolgáltatásra hívtuk fel a figyelmét!

Jó utat, jó költözködést!